Vorige Artikel 2 van 2 Volgende

Sapkuur 'Deep' ( 800kcal ) 5 dagen

€ 219,95 (inclusief btw)

5 daagse sapkuur 'Deep' 

De sapkuur 'Deep' ondersteunt met 800kcal per dag de reinigende werking van het lichaam. Gedurende vijf dagen voed je je lichaam alleen met sappen van gezonde fruitsoorten en groenten. Met dit pakket kun je verantwoord en prettig afvallen. 

TIP: Start jij de week graag gezond en wil je op maandagochtend beginnen met je kuur? Bestel dan een frozen pakket met levering op vrijdagavond. 

❆ Als je kiest voor een 'Frozen' pakket, waarbij de sappen en soepen ingevroren geleverd worden, heb je meer speling in het startmoment (binnen 3 maanden) van je kuur. 


Weet jij de startdatum (di-za) van de kuur al? Dan raden we een vers pakket aan! 


De 5 daagse sapkuur 'Deep' bevat:

  • 15 Sapmeesters verse sappen (500ml) speciaal voor jou gemaakt: Berry Me, Heart Beet, Ruby Rhubarb, Green Mile, Kale Aid, Carrot Care, Celery Slim, Iron Man, Smashing Pumpkin, Berry Me, Busy Bee, Avocado Show, Green Mile, Flu Fighter en Purple Rain.
  • 5 Citroenshots (30ml)
  • 5 Aloe Vera shots (30ml)
  • 5 Cranberryshots (30ml)
  • 5 Porties Groene Klei
  • 5 Porties voedingssupplementen (Multivitaminen/Mineralen, Chlorella Algen, Probiotica en Psylliumvezels)
Specificatie Omschrijving
Wanneer wordt mijn pakket geleverd? Levering

De sapkuur wordt 's avonds tussen 18.00-22.00 geleverd op de door jou gekozen leverdatum. De sappen worden de ochtend van levering speciaal en vers voor jou gemaakt en dezelfde avond bij je thuis geleverd door onze partners Cycloon fietskoeriers en DHL. Het is belangrijk dat je op de avond van levering aanwezig bent om de sappen meteen in de koeling (of vriezer bij het frozen pakket) te zetten.
⚡Let op, je start dus een dag NA de door jou gekozen leverdatum aan de kuur.

In Amsterdam werken wij met onze eigen fietsbezorgers en is er meer flexibiliteit in de levertijd

* Na het plaatsen van de bestelling ontvang je van ons per mail een gedetailleerde handleiding en meer informatie over jouw levering *

🍀 Succes met je Sapmeesters sapkuur 🍀
Allergie proof? Vegan, Glutenvrij of een Notenallergie?
Geen probleem!

Al onze sapkuren (incl. soepen en tussendoortjes) zijn ook als vegan, glutenvrije of nootvrije variant mogelijk. Geef dit aan het eind van je bestelling aan in het opmerkingen vak bij het afrekenen.

⚡ Let op, sporen van noten zijn helaas niet volledig te voorkomen in onze kuren.
© 2018 - 2023 SAPMEESTERS | sitemap | rss