Custom made Juices - 20st

Artikel 1 van 1
€ 119,95 (inclusief 9% btw)

Zit jouw smaak er niet tussen? Of wil je gewoon graag een eigen sapje ontwikkelen? Bestel dan nu onze Custom made sappen naar eigen smaak gepersonaliseerd! Je eigen smaak ontwikkelen kan je helemaal zelf doen via de stappen in eht bestelproces of met onze hulp. Twijfel jij over de juiste smaak combinatie voor jouw sapje, laat ons helpen! Neem contact met ons op, beantwoord een paar vragen en wij ontwikkelen het perfecte sapje voor jou! 

Je ontvangt een compleet pakket met je eigen samengestelde frozen sapjes, naar keuze 20 stuks van 330ml. Deze wordt op bestelling vers voor je gemaakt. Doorloop de stappen voor het ontwikkelen van jouw perfecte sapje!
De sappen zijn in de vriezer nog 3 maanden houdbaar. Je kunt een dag voor het gewenste gebruik een flesje uit de vriezer halen en in de koeling plaatsen. Na het ontdooien is de sap in de koeling nog 3 dagen houdbaar. * Vanaf heden maken wij bij frozen sappen gebruik van havermelk ipv sojamelk. 

Levering

Het sappakket wordt savonds tussen 18.00-22.00 geleverd op de door jou gekozen leverdatum. De sappen worden de ochtend van levering speciaal en vers voor jou gemaakt en dezelfde avond bij je thuis geleverd door onze partners Cycloon fietskoeriers en DHL. Het is belangrijk dat je op de avond van levering aanwezig bent om de sappen meteen in de vriezer te zetten. 

Bestel nu jouw eigen gepersonaliseerde en cutom made sappen!

© 2018 - 2020 SAPMEESTERS | sitemap | rss