Vorige Artikel 1 van 1 Volgende

Custom made Juices - 20st

€ 129,95 (inclusief btw)

Zit jouw smaak er niet tussen? Of wil je gewoon graag een eigen sapje ontwikkelen? Bestel dan nu onze Custom made sappen naar eigen smaak gepersonaliseerd! Je eigen smaak ontwikkelen kan je helemaal zelf doen via de stappen in het bestelproces of met onze hulp. 

Twijfel je over de juiste smaak combinatie voor jouw sapje, laat ons helpen! Neem contact met ons op, beantwoord een paar vragen en wij ontwikkelen het perfecte sapje voor jou! 

Je ontvangt een compleet pakket met je eigen samengestelde frozen sapjes, naar keuze 20 stuks van 330ml. Deze wordt op bestelling vers voor je gemaakt. Doorloop de stappen voor het ontwikkelen van jouw perfecte sapje!


 ❆ De sappen zijn in de vriezer nog 3 maanden houdbaar. Je kunt een dag voor het gewenste gebruik een flesje uit de vriezer halen en in de koeling plaatsen. Na het ontdooien is de sap in de koeling nog 3 dagen houdbaar  

 

Specificatie Omschrijving
Wanneer wordt mijn pakket geleverd? Levering

De sappen worden 's avonds tussen 18.00-22.00 geleverd op de door jou gekozen leverdatum. De sappen worden de dag voor levering speciaal en vers voor jou gemaakt, ingevroren en de volgende avond bij je thuis geleverd door onze partners Cycloon fietskoeriers en DHL. Het is belangrijk dat je op de avond van levering aanwezig bent om de sappen meteen in de vriezer te zetten.

In Amsterdam werken wij met onze eigen fietsbezorgers en is er meer flexibiliteit in de levertijd

Geniet van je gezonde Sapmeesters sappen
Allergie proof? Vegan, Glutenvrij, een Notenallergie of allergisch voor een van de andere ingrediënten in dit sapje?
Geen probleem!

Al onze sappen worden speciaal voor jou allergie proof gemaakt en zijn ook als vegan, glutenvrije of nootvrije variant mogelijk. Geef dit aan het eind van je bestelling aan in het opmerkingen vak bij het afrekenen.

⚡ Let op, sporen van noten zijn helaas niet volledig te voorkomen
© 2018 - 2023 SAPMEESTERS | sitemap | rss