Vorige Artikel 1 van 1 Volgende

Healthboost pakket

€ 129,95 (inclusief btw)

Health Boost pakket 

Om onze klanten juist nu te helpen aan extra weerstand bieden we naast ons standaard healthshots pakket nu ook een speciaal Healthboost pakket aan van 40 healthshots naar keuze + 3 Extreme Green sapjes. Dit kan worden gebruikt ter aanvulling op een kuur en is tevens geschikt voor mensen die nu liever geen sapkuur doen maar wel extra weerstand willen opbouwen. Juist nu we dat nodig hebben. 

Met een Healthboost pakket ben je bijna zes weken lang iedere dag voorzien van een gezond shot en ontvang je daarnaast 3 gezonde groene sappen voor een moment naar keuze. Het pakket wordt standaard ingevroren geleverd. 

❆ Dit pakket bestaat uit 40 shots naar keuze, bij geen keuze maak wij er een mix van. De shots zijn 30ml en worden ingevroren geleverd. De shots zijn ingevroren nog drie maanden houdbaar in de vriezer.  

Keuze uit verschillende shot varianten:

- Supershot (bleekselderij, gember, tarwegras) 
- Gembershot (gember, citroen, appel)  
- Cranberryshot 
- Aloe Verashot 

 

Specificatie Omschrijving
Wanneer wordt mijn pakket geleverd? Levering

Het pakket wordt 's avonds tussen 18.00-22.00 geleverd op de door jou gekozen leverdatum. De shots worden de dag voor levering speciaal en vers voor jou gemaakt, ingevroren en de volgende avond bij je thuis geleverd door onze partners Cycloon fietskoeriers en DHL. Het is belangrijk dat je op de avond van levering aanwezig bent om de shots meteen in de vriezer te zetten.

In Amsterdam werken wij met onze eigen fietsbezorgers en is er meer flexibiliteit in de levertijd

Geniet van je gezonde Sapmeesters shots
© 2018 - 2023 SAPMEESTERS | sitemap | rss