Concept

Onze sappen worden dagelijks vers gemaakt en gekoeld geleverd waardoor de kwaliteit gedurende de gehele kuur wordt gegarandeerd. Voor de sapkuren maken wij sappen die het lichaam reinigen en goed smaken. Wij gebruiken alleen verse (streek) producten voor onze sappen en bewerken deze niet. Dit betekent dat wij niet pasteuriseren en/of conserveringsmiddelen toevoegen. Sapmeesters sappen zijn pure sappen van kwaliteitsproducten die je lichaam goed doen. Je ontvangt een pakket dat alle maaltijden en tussendoortjes vervangt. Het pakket bestaat naast de shots en detoxsappen ook uit voedingssupplementen die ondersteuning bieden aan de sapkuur. Deze producten ondervangen de negatieve bijeffecten die gepaard kunnen gaan met het volgen van een sapkuur. 

Met onze sapkuren kun je verantwoord en relatief prettig sapvasten. Echter, omdat je tijdens deze sapkuur gemiddeld maar 800-1200 kcal per dag binnenkrijgt, adviseren wij om deze kuur niet in te plannen als je erg druk bent met werken. Daarnaast is het verstandig intensieve lichaamsbeweging tijdens de kuur te vermijden. Vooral mensen die nog geen ervaring hebben met het volgen van een sapvastkuur adviseren wij om het tijdens deze kuur rustig aan te doen. Wij zijn altijd bereikbaar voor vragen over jouw specifieke situatie. Je bereikt verreweg het beste resultaat en je ondervindt het minste last van bijverschijnselen als je in aanloop naar de sapkuur enigszins rekening houdt met je voeding. Mocht je besluiten om tijdens de kuur (tijdelijk) te stoppen met gebruik van alcohol, nicotine, en/of cafeïne, doe dit dan zo geleidelijk mogelijk. Daarnaast is het raadzaam om de calorieinname ongeveer twee dagen voor de kuur langzaam af te bouwen. Je kunt hierbij denken aan het vermijden van zware maaltijden en maaltijden met veel verzadigde vetten. Je vindt een compleet overzicht van al onze tips terug in de handleiding die je voor aanvang de sapkuur per mail ontvangt. 

Sapmeesters maakt speciaal voor jou de verse sappen die je bij ons bestelt. Kort en krachtig, we leveren drie verschillende soorten kuren:

- Deep (800kcal): Onze zwaarste kuur voor iedereen die bekend is met sapvasten. Met deze kuur ontvang je dagelijks 3 sappen op basis van groenten/fruit, 3 healthshots en supplementen. 

- Advanced (900kcal) Onze milde sapkuur met naast sappen op basis van fruit/groenten ook iedere dag een sap op basis van sojamelk&banaan. Deze sappen geven net wat meer power dan de Deep(800kcal) sappen en zijn wat milder van smaak. 

- Gentle (1200kcal): Onze meest milde kuur waarbij je naast de sappen&shots van de Advanced (900) kuur ook nog een soepje en twee vegetarische tussendoortjes ontvangt. Eigenlijk een sapkuur waarbij je een beetje kunt smokkelen dus. Of voor wanneer je gewoon wat dagen gezonder wil eten/drinken. 

Al onze sappen worden door ons gemaakt. Hiervoor gebruiken we slowjuicers, citruspersen, sapcentrifuges en blenders. De meeste sappen zijn vol van textuur. Dit komt omdat wij veelal alles van de fruit/groenten gebruiken. Zo gaat er niets verloren en blijven alle vitamines en mineralen in het sap. Daarnaast zorgt de vollere textuur ervoor dat je het gevoel hebt dat je echt een maaltijd drinkt. 

Wil je meer weten over de manier van verzenden? Kijk dan bij ons kopje "Bezorging

 

© 2018 - 2023 SAPMEESTERS | sitemap | rss