Bezorging

Levering 

De bestelling wordt savonds geleverd op de door jou gekozen leverdatum. De sappen worden de ochtend van levering speciaal en vers voor jou gemaakt en dezelfde avond bij je thuis geleverd door onze partners Cycloon fietskoeriers en DHL. De ochtend na de levering kun je meteen starten met je kuur. Het is belangrijk dat je op de avond van levering aanwezig bent om de sappen meteen in de koeling (of vriezer bij het frozen pakket) te zetten. Je ontvangt het pakket met verse sappen tussen 18.00-22.00 savonds. Let op, je start dus een dag NA de door jou gekozen leverdatum aan de kuur. Je kunt er ook voor kiezen het 'Frozen' pakket te bestellen waarbij de sappen en soepen ingevroren geleverd worden zodat je zelf meer speling hebt in je het startmoment (binnen 3 maanden) van je kuur.

Aangezien wij de levering uit handen geven hebben wij hier helaas weinig controle over. 95% van de pakketten wordt op de gekozen leverdatum afgeleverd. Echter kan het wel eens voorkomen dat vanwege onmacht bij de bezorger het pakket een dag later geleverd wordt. Onze sappen en soepen worden gekoeld, in een koelbox en met koelelementen geleverd zodat deze extra dag speling niets aan de houdbaarheid verandert. Houd in je planning dus rekening met een dag speling.  

Landelijk leveren wij van dinsdag t/m vrijdag. Je ontvangt een vershoudbox met gekoelde sappen en koelelement. Helaas is het niet mogelijk om het pakket op andere dagen te ontvangen.  Dit heeft te maken met de beperkte (aan)levermogelijkheden van onze bezorgpartner. Wil je toch liever op een andere dag starten? Dan kunnen wij de sappen ingevroren verzenden. Wanneer je de sappen in de vriezer bewaart kun je op een zelfgekozen moment, binnen 3 maanden starten met de kuur.

Woon je in Amsterdam?
Binnen Amsterdam is onze bezorgservice wat flexibeler en kunnen we ook in de ochtend of middag leveren. Mocht je het pakket vers op de ochtend van de start van je kuur willen ontvangen, laat het ons dan weten in het opmerkingen veld van je bestelling. Geef hier de voorkeur van leverdatum en tijd binnen Amsterdam aan, dan houden we hier zo veel mogelijk rekening mee binnen onze planning.

Levering in Belgie?
Leveren in Belgie kost €20 verzendkosten en 2 werkdagen extra. Houd er rekening mee dat het twee (max 3) werkdagen duurt voor de sapkuur om aan te komen op je adres in Belgie. Omdat het weekend hierin niet meetelt kunnen wij het pakket naar Belgie alleen op ma-woe verzenden, we zullen je hierover mailen na het plaatsen van de bestelling. Vanwege de langere levertijd kunnen we het pakket naar Belgie alleen als froze pakket versturen. 

 

Let op! Al onze sappen worden met passie en zorg gemaakt en zijn beperkt houdbaar. De sappen zijn houdbaar t/m het einde van de kuur wanneer je deze direct na ontvangst start en gekoeld bewaard. Het is mogelijk om de sappen langer te bewaren, maar dan moet je ze wel even invriezen. Graag zo snel mogelijk na ontvangst, dan blijven ze in de vriezer tot 3 maanden optimaal vers.    

 

 

 

© 2018 - 2019 Sapmeesters | sitemap | rss