Business to Business

Sinds 2008 levert Sapmeesters ook aan bedrijven. Van de Zuidas tot Yogascholen, kleine advocatenpraktijken en Horeca. Van honderden flesjes jus tijdens een event tot Extreme Green juices die gewoon altijd in de koeling staan.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden of heb je een leuk idee neem dan contact met ons op! Zelf hebben we sinds kort twee leuke ideeen voor het leveren van verse sappen op kantoor. Lees hieronder verder;

Healthy day at the office

Een goede gezondheid van collega’s op de vloer zorgt voor een hoger rendement van het bedrijf. Fitter personeel heeft meer energie en zin in het werk en gezonde medewerkers leidt tot minder ziekteverzuim. Daarnaast zijn fitte werknemers die lekker in hun vel zitten en blij zijn op hun baan alerter, actiever, mentaal sterker en minder snel gestrest. Hierdoor is er minder kans op een depressie en burnout. (Bron:https://www.mkbservicedesk.nl/5758/hoe-belangrijk-gezondheid-mijn-personeel.htm

Dat wil jij toch ook voor je personeel? Introduceer dan nu “Sapmeesters healthy day” bij jou op kantoor. Dat is weer eens iets anders dan een fruitmand.  

Wij bieden je graag de kans je personeel gezond en blij te houden. Start elke maand gezond en introduceer de maandelijkse "healthy ....day" binnen jouw bedrijf. Ontvang bijvoorbeeld iedere eerste dinsdag van de maand een heerlijk gezond sapje voor elke medewerker. Maak van jullie wekelijkse of maandelijkse healthy Tuesday de nieuwe vrijmibo!

Je kunt kiezen uit fruit, groente of en/ofsojamelk sappen van 330ml. De sappen worden de ochtend voor levering vers voor jullie gemaakt en binnen Amsterdam GRATIS op kantoor geleverd. De sappen zijn voor bedrijven met een speciale korting op aanvraag te bestellen.

Wil je onze sappen graag eerst vrijblijvend proberen? Dat kan!

We komen graag op een gewenste datum een mix van 20 verschillende sapjes langs brengen om te proberen. Als jullie hierna besluiten een (maandelijkse) bestelling bij ons te plaatsen van minimaal 100 sappen krijgen jullie dit proefpakket GRATIS van ons. Als de sappen niet in de smaak vallen of jullie toch besluiten geen bestelling te plaatsen, geen probleem! Dan brengen we slechts €49 in rekening voor het proefpakket (normaal kosten de 20 sappen €100).

 

Healthy detox week at the office

Samen met je collega’s sapvasten is niet alleen gezond maar natuurlijk ook erg leuk en zorgt voor extra samenhorigheidsgevoel op werk. Ook is de kuur uiteraard makkelijker vol te houden wanneer je er samen in staat en elkaar kan steunen. Jullie hebben zelf de keuze of iedere aanmelding een persoonlijke code ontvangt of dat er een gezamenlijk factuur voor alle kuren naar het bedrijf gaat. Ook ontvangt iedere deelnemer een cadeaubon van Sapmeesters en versturen we een week voor de start van de kuur een digitale handleiding. Voor deze detox week bieden we vier verschillende kuren aan met de optie van 3 of 5 dagen.

Bij 3-15 inschrijvingen voor de detox week gaat hij door en kunnen we een mooie korting van 20-40% korting aanbieden. We zullen elke kuur standaard met een cadeaubon van €20 voor een volgende bestelling leveren. En wij kunnen de hele detox week van A tot Z voor jullie organiseren.

Liever eerst de Sapmeesters sapjes proeven voordat iedereen zich inschrijft voor een volledige kuur? Geen probleem, vraag vandaag nog ons GRATIS* proefpakket aan voor jouw kantoor!

*Als voorproefje op onze sapkuren komen we graag 40 testsapjes leveren bij jou op kantoor. We komen dan op een gekozen datum gratis een mix van 40 stuks 330ml sapjes (in de sapkuur zijn dit 500ml sappen), twv € 240 bij jullie langs brengen. Als jullie dan binnen 4 maanden minimaal 10 kuren bij ons afnemen krijgen jullie deze testsapjes van ons. Mochten jullie toch geen of minder dan 10 kuren afnemen zullen we € 99,- in rekening brengen voor deze 40 sapjes. Mooie deal toch?

 

© 2018 - 2023 SAPMEESTERS | sitemap | rss