Duurzaamheid

SAPMEESTERS GOES GREEN

We proberen bij Sapmeesters zo veel mogelijk aan het milieu te denken en mee te werken aan een duurzame toekomst. Zo bezorgen wij een groot deel van onze pakketten zelf met fiets of via Fietskoeriers.nl. Ook wordt ons fruit en groente in houten kisten, zonder plastic geleverd. Zelf proberen we ook zo min mogelijk plastic verpakkingen te gebruiken. Zo hebben we in 2019 een groot deel van onze plastic verpakkingen voor oa shots, tussendoortjes en supplementen vervangen door kartonnen doosjes.

Omdat wij werken met verse sappen moeten we vanwege hygienische redenen helaas wel gebruik maken van plastic flessen. Echter zijn wij in 2019 overgestapt op flessen van geresycled plastic. Daarnaast houden we de ontwikkelingen in de gaten, zodra er een hygienisch en verzendbaar alternatief voor plastic flessen komt stappen wij volledig over. 

Heb je nog vragen of tips over de duurzaamheid van Sapmeesters, let us know! Wij staan altijd open voor goede ideeen om de duurzaamheid van Sapmeesters te verbeteren. 

 

© 2018 - 2022 SAPMEESTERS | sitemap | rss