Dagelijks vers gemaakt Verse Streek Producten Geen conserveringsmiddelen

Wil je een sapkuur doen met als doel afvallen? Heb je al verschillende diëten geprobeerd, maar nog niet het geschikte dieet gevonden? Wellicht is een sapkuur dan iets voor jou om zonder zorgen af te vallen. Bij ons in Amsterdam stel je je eigen pakket geheel naar wens samen.

Bekijk hier onze sapkuren! Vragen neem contact op!​

Kies een sapkuur waarmee je met plezier en gemak kunt afvallen

Bij Sapmeesters Amsterdam hebben we een ruim aanbod aan sapkuren om zorgeloos af te vallen. Kies bijvoorbeeld voor een sapkuur van 3 dagen waarin je jouw voedingspatroon doorbreekt. Tijdens het sapvasten vervang je iedere maaltijd door groente- en fruitsappen of soepen. De sappen zijn puur en dik van structuur waardoor ze voldoende vullen. En wat dacht je van de tijdwinst? Even een paar dagen geen boodschappen en niet de keuken in hoeven. Heerlijk! Heb je een allergie? Dan houden wij hier uiteraard rekening mee.

Oneindig veel keuzes, bestel snel je favoriet!

Naast het doen van een sapkuur is het ook mogelijk om met verschillende soorten losse sappen en soepen af te vallen. Wat dacht je van onze Custom made Juices met keuze uit tientallen ingrediënten en superfoods. Of ga je voor een Mix ’n Match pakket zodat je elke dag geniet van een andere smaak? Ideaal! Vragen? Neem gerust contact op via telefoon, sms of WhatsApp met het nummer +31616614111 of door te mailen naar info@sapmeesters.nl.

 

© 2018 - 2023 SAPMEESTERS | sitemap | rss