Dagelijks vers gemaakt Verse Streek Producten Geen conserveringsmiddelen

Heb je wel eens een detox sap geprobeerd en ben je benieuwd naar een detox soep? Sapmeesters heeft het! Om lekker te variëren tijdens het sapvasten of tijdens een ontgiftingskuur bieden wij ook een detox soep aan. Zo kun je afwisselen tussen verfrissende koude sappen en een warme soep. Wel zo fijn voor het avondeten toch?

Bekijk hier onze sapkuren! Vragen neem contact op!​

Lees snel verder over onze huisgemaakte detox soep in Amsterdam 

Onze detox soepen en onze detox sapkuur zorgen voor een grondige reiniging van het lichaam. De ingrediënten bestaan uit onbewerkte verse (streek)producten. Voorbeelden van ingrediënten zijn pompoen, linzen, asperges, zoete aardappel, venkel en nog veel meer super gezonde voedingsmiddelen. Afvalstoffen worden gemakkelijker afgevoerd wat zal leiden tot meer energie en een fitter gevoel. Misschien is het een idee om na een weekend van wat ongezonder eten en drinken te kiezen voor onze huisgemaakte detox soep om weer helemaal op te laden. Of bestel een van onze verse sappen om lekker te variëren.

Klaar om te detoxen?

Heb je nu al zin om onze detox soep te proberen? Plaats dan snel een bestelling. Wist je dat je bij Sapmeesters Amsterdam ook je eigen Mix ’n Match pakket of Custom made Juices kan samenstellen? De ideale manier om verschillende sappen en soepen te proeven! Heb je ergens een vraag over of wil je persoonlijk advies? Neem dan contact op via telefoon, sms of WhatsApp met het nummer +31616614111 of door te mailen naar info@sapmeesters.nl.

© 2018 - 2023 SAPMEESTERS | sitemap | rss